Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general livrare între 1 si 7 zile lucratoare ,de la primirea plății(pentru plata online) sau primirea comenzii(plata ramburs) și sunt expediate prin Fan Courier .

Daca produsul se afla pe stoc, livrarea se va efectua in cel mult 24 ore,insa termenul poate diferi,functie de gradul de incarcare a curierului contractat.

Daca produsul nu se afla in stoc, livrarea se va efectua conform termeului general furnizori, respectiv 5-7 zile lucratoare.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare pentru fiecare comanda in parte. 

Datorita faptului ca in timpul livrarii, produsele pot fi avariate, va rugam sa le verificati la receptia lor si sa cereti curierului sa va emita proves verbal pentru colete deteriorate!

Totusi, cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Returul pachetului dumneavoastră

Returnarea produselor se poate face ,conform legii, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor,iar costul returnarii va cadea in sarcina noastra,daca produsele sunt deteriorate si nu au fost gasite solutii de inlocuire/produsele sunt neconforme cu descrierea sau orice alta neconformitate care impiedica functionarea normala a produselor.

Notificarea in prealabil a vanzatorului, prin email sau telefonic este obligatoriu la returnarea oricarui produs comandat pe site-ul nostru.

Costul returnarii intra in sarcina cumparatorului, in situatiile in care acesta s-a razgandit, nu mai doreste produsele sau orice alt motiv ,care nu tine de vanzator.

Produsele returnate trebuiesc livrate in conditii normale de protectie si fara a se fi intervenit in nici un fel la integritatea produselor sau alte modificari ,care atesta utilizarea.

Livrarea produselor returnate trebuie realizata in conditie de Livrare cu verificare! Dupa verificarea produselor returnate si a integritatii acestora, veti primi acceptul de rambursare a platii, prin transfer bancar, in cel mult 3 zile lucratoare de la receptia si verificarea returului.