Termeni și condiții de utilizare

1. INFORMATII  DESPRE  SITE


Site-ul web HOMELY.ro este administrat de PFA Stanese Adrian Marius cu sediul social in Sibiu, str. Litovoi Voda nr. 22  ,cu numar de inregistrare fiscala 34049726 si PFA Stanese Elena-Alina ,cu sediul social in Sibiu, str.Litovoi Voda nr.22 , cu numar de inregistrare fiscala 35826308.

Site-ul vinde produse doar pe teritoriul Romaniei!2. ACCEPTAREA CONDITIILOR


Utilizarea site-ului HOMELY.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din  partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
Homely.ro  isi rezerva dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  sa urmariţi în mod periodic eventualele modificari.3. DREPTURILE DE AUTOR


Informatiile publicate pe HOMELY.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii PFA Stanese Adrian Marius,care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail comercial@homely(punct).ro4. INCHEIEREA CONTRACTULUI


Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul HOMELY.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate PFA Stanese Adrian Marius – administrator site-, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea PFA Stanese Adrian Marius, in termen de 14 zile lucratoare. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Ofertele si preturile afisate pe site-ul HOMELY.ro sunt valabile maxim 12 ore.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 14 de zile lucratoare, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, modalitatea de livrare ,etc).Termenele de livrare pentru orice produs se exprima in zile lucratoare.

Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.

Produsele sunt disponibile in limita stocului. Modalitati de plata: ramburs, cu cardul online, ordin de plata.
Modalitati de livrare : Fan Courier5. LIMITARE RASPUNDERE HOMELY.ro


Site-ul HOMELY.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neîncalcarea Termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului HOMELY.ro , in totalitate sau partial.6. ANULARE COMANDA


HOMELY.ro (administrat de PFA Stanese Adrian Marius) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, HOMELY.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
PFA Stanese Adrian face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate,iar in cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, PFA Stanese Adrian Marius are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
- preturile afisate pe site-ul HOMELY.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

- produsul/produsele comandate nu se mai afla pe stoc;

- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

- daca produsul/produsele sunt pe statusul 'Livrare in 5-7 zile' ,nu a mai putut fi aprovizionat de la furnizori ,din cauze independente de Homely.ro7. GARANTII


Toate produsele sunt insotite de factura in baza careia puteti beneficia si cere intrarea in drepturi a garantiei legale, in cazul in care gasiti o problema in exploatare sau defect a produsului cumparat..
Garantia este de doua tipuri: a. obligatia legala a vanzatorului (garantie legala de conformitate) si/sau b. orice angajament asumat de vanzator sau producator (garantie comerciala) fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate în declaratiile referitoare la garantie sau în publicitatea aferenta. Termenul de garantie legala de conformitate este de 2 ani și se calculeaza de la data livrarii produsului, conform Legii 449/2003.


8. LITIGII


Eventualele litigii în legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, în caz contrar, parţile putandu-se adresa instanţei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului PFA Stanese Adrian Marius, respectiv Judecatoria Sibiu. 

Protectia datelorConform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de PFA Stanese Adrian Marius, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.


Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail reclamatii[at.]homely.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei. Numar de inregistrare ANSPDCP : 2447